massages

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).


Thaise massage is een soort mix van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en deficiënties volgens de energielijnen af te voeren. In tegenstelling tot de traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, bevordert Thaise massage dezelfde punten maar met een helende aanraking. Daarom worden de drukpunten van alle spanning ontdaan. De levensenergie, of Prana, kan zodoende vrij door het lichaam bewegen. Het is één van de oudste manieren om het lichaam te genezen van kwalen.

Thaise massage is een diep gewortelde traditie en veel expats en reizigers maken er dankbaar gebruik van. Een massage is meer dan alleen ontspanning. Het verhoogt het bewustzijn, stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop en zorgt voor een goede afvoer van de lichaamsafvalstoffen.Contact

ubonthaisemassage.nl Marcel Duchampstraat 4
1328 JA Almere
06 1522.5889 info@ubonthaisemassage.nl